Over Ons

WIE WIJ ZIJN

Het was een hete zomermiddag in 2016. Melody, een jong meisje, rende op haar nieuwe step vanuit het dichtstbijzijnde skatepark naar huis en huilde.

Haar ouders renden het huis uit en zagen overal schrammen op haar been. Melody vertelde haar vader Albert, dat ze van haar step was gevallen, toen deze een steen raakte.

Nadat Albert de wond van haar dochter had schoongemaakt, controleerde hij de step. Hij vond hem niet stabiel genoeg voor kinderen en was ook een beetje door het ongeluk beschadigd. Albert was teleurgesteld, omdat het Melody's eerste ritje op de step was.

Hij mailde het bedrijf en klaagde over de slechte kwaliteit van de step. Ze vervingen hem door een nieuwe, maar Albert zag niet veel verschil tussen de twee.

"Ik denk, dat ik het zelf moet doen," dacht Albert.

Melody vond het geweldig! Ze zag, dat het veilig was en dat ze zich geen zorgen meer hoefde te maken. Trots schepte ze op over de prestatie van haar vader, hetgeen Albert veel aandacht opleverde. Kort daarna brachten de ouders van Melody's school hun kinderen naar Albert en vroegen of hij ook een step voor hun kinderen kon bouwen.

Albert kreeg één voor één bestellingen binnen en zo ontstond Kinskate.

Elk Kinskate product wordt met de grootste liefde en zorg gemaakt. Na verloop van tijd zijn we bij Kinskate ook producten voor volwassenen gaan maken.

Met Kinskate onder uw voeten, geloven wij, dat u overal heen kunt gaan en de wereld kunt veroveren!

 

WAAR WIJ IN GELOVEN

Avontuur.

Wij geloven erin om eropuit te gaan en de wereld zien - de onverwachte verrassingen te ervaren, die het leven om de hoek voor ons in petto heeft. Wat een genot om eropuit te gaan en te ontdekken! Alles wat uw nodig heeft is uw eigen lichaam, voeten en kracht, die de weg wijzen. Milieuvriendelijker kan het niet!

Betrouwbaarheid.

Wij geloven erin, dat uw aandacht gericht is op de weg, die u moet bewandelen, zodat mensen vertrouwen hebben in hun vervoermiddel. Onze voertuigen zijn degelijk, zodat u uw ogen recht vooruit kunt houden - wij zorgen voor de rest.

Plezier.

Wij zijn van mening, dat uw van elke stap van de rit moet genieten, dat van punt A naar punt B gaan een glimlach op uw gezicht moet zetten. Wij maken ontwerpen, die er net zo goed uitzien als ze aanvoelen. De helft van het plezier komt gaandeweg naar boven.

Bedrijfsnaam: Tianjin Chuangyihu International Trade Co., Ltd

Bedrijfsadres: 1-1-1501, Ruipin Building, Shanghanglu Street, Hedong District
Tianjin
CN